Events

Zwarte Koe komt naar jouw evenement toe

Ons aanbod

Huur onze ijskar voor jouw evenement

Onze ijs-, yoghurt- en wafelkarren zijn steeds inclusief professionele bediening. Zo kan jij je volledig focussen op je feest en de gasten en wordt jouw verjaardag, communiefeest of bedrijfsevenement onvergetelijk!
gele en groene ijskar zwarte koe

Ijskar

Ken jij ze al? De sierlijke ijskarren in opvallende snoepkleuren zijn een eyecatcher op ieder feest. Dankzij hun authentieke look zijn ze erg leuk op bruiloften, verjaardagsfeestjes, babyborrels of bedrijfsfeesten. Leg je gasten of personeel in de watten en geef het evenement een extra gezellige toets.

Oldtimer

Verlang je naar iets heel unieks en wil je tegelijkertijd puur genieten van onze welbekende kwaliteit? Dan kan je een oldtimer ijskar huren. In deze klasbak serveert het team van Zwarte Koe heerlijk ambachtelijk ijs. Deze ijswagen kan je zowel inzetten op kleinere privéfeesten als op grotere bedrijfsevents. Je genodigden zullen hier nog lang over napraten!

zwarte koe ijswagen op tuindagen evenement
retro ijskar zwarte koe

Retro ijsbar

Tijd voor een feestje? Wij zijn er graag bij om jouw gasten in de watten te leggen! Al vanaf 25 personen kan je onze knappe ijskar huren met of zonder professionele bediening. Pak op jouw privé- of bedrijfsevent uit met een zoete traktatie. Waar wacht je nog op?

Wafel bakfiets

Op zoek naar een originele versnapering op een winterse dag? Trakteer dan je gasten op onze heerlijke warme wafels! Huur een wafel bakfiets bij Zwarte Koe en je kan rekenen op onberispelijke kwaliteit, gezelligheid en snelle service. We bereiden onze deeg dagvers, bakken de wafels à la minute en werken af met een vleugje liefde.

Zwarte Koe wafel bakfiets met bediening
Zwarte Koe frozen yoghurt triporteur op event

Yoghurt triporteur

Frozen yoghurt op locatie? Bij Zwarte Koe kan je een yoghurt triporteur huren voor een fris en gezond tussendoortje. Creëer je eigen favoriete combinatie waar je van gaat watertanden. Geniet van verse yoghurt, heerlijke toppings en verschillende sausen. Onze Frozen Yoghurt is gegarandeerd een topper op je event!

Ijsstand

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar iets origineels? Dan kan je onze ijsstand huren. De ijsstanden van Zwarte Koe zijn perfect voor grote events of grotere bedrijfsfeesten. We laden ze helemaal vol met hemelse lekkernijen… Vraag naar de mogelijkheden en smullen maar.

ijsstand in de vorm van rode paddenstoel
open ijspotjes in verschillende smaken

Gepersonaliseerde ijsbekers

Is zo’n ijskar of oldtimer wat veel, maar mag het toch wat specialer? Bestel dan gepersonaliseerde, reeds voorverpakte, ijsjes voor op jouw feest. Vanaf 50 potjes zorgen wij voor gepersonaliseerde labels. Laat ze bedrukken met wat je maar wil! De potjes zijn ideaal als kleine snack tussendoor en handig om mee te nemen.

Algemene voorwaarden

Werkwijze en reservering
Zie je een concept dat je aanspreekt, laat gerust een berichtje achter. Wij nemen contact met je op om een vrijblijvende offerte op te maken. Vervolgens zetten wij je aanvraag 14 dagen in optie. De offerte wordt pas als bevestigd beschouwd nadat wij een ondertekende offerte hebben ontvangen of na schriftelijk bevestiging. Eens de offerte is bevestigd, werken wij verder het concept uit, volledig naar jouw wens.
Voorzieningen
Voor de ijskar, ijsbar of oldtimer ijswagen hebben wij enkel stroom nodig. Hiervoor hebben wij slechts 1 stopcontact nodig. Dit binnen de 25m vanaf de ijsstand. Indien dit niet mogelijk is, voorzien wij zelf een stroomgroep. Deze zal volgens de geldende tarieven aangerekend worden.
Afmetingen
Om zeker te zijn dat je voldoende plaats hebt voor onze karren, geven we je de afmetingen mee: • Ijskar: 4m30 lengte | 2m30 hoogte | 2m breedte • Oldtimer: 5m10 lengte |2m80 hoogte De ijskar en ijsbar dienen steeds binnen/overdekt te staan. Om deze binnen te zetten is er een breedte nodig van 1m10.
Betaling
Voor de ijsbar en ijskar vragen we bij levering een waarborg van €100. Deze krijg je volledig terug als de goederen in de oorspronkelijke staat worden geretourneerd. De betaling van alle goederen gebeurt achteraf via factuur, tenzij vooraf anders afgestemd. Deze dienen binnen de 14 dagen na factuurdatum betaald worden.
Annulatie
Tot 1 maand voorafgaand aan het event kan je kosteloos annuleren. Tot 1 week voorafgaand aan het event zal er een schadevergoeding van 20% van de vooropgestelde prijs aangerekend worden. Binnen de week van het event zal er een schadevergoeding van 50% aangerekend worden van de vooropgestelde prijs.
Allergenen
Allergisch of andere eisen, vraag naar de mogelijkheden.